Kodėl susikūrėme?

Iššūkiai mus grūdino, išgyvenimai suartino, o gyvenimo realybė vis dažniau nepalikdavo pasirinkimų. Tačiau šiandien, turėdami didžiulį patirties bagažą, norime ir privalome juo pasidalinti su jaunąja karta.

Bendruomeniškumas, vienybė ir susitelkimas turi būti jungiamoji kiekvieno iš mūsų grandis, kuri gyva ne tik esant būtinai tarnybinei veiklai, bet ir susitelkiant laisvu nuo užduočių metu ar net baigus tarnybą.

2017 kovo 22 dieną, siekiant nepertraukiamai išlikti pilnaverčiais bendruomenės nariais, esant poreikiui visokeriopai remti vieni kitus, sutarėme įkurti mus nuolatos vienijančią organizaciją.

Kad jaunatviškas veržlumas, smalsumas bei noras nugalėti išliktų ir išėjus į atsargą ar patyrus gyvenimo negandas, buvo įkurtas labdaros ir paramos fondas „Gabrieliaus kariai“.

Per daugiau nei keturis savo veiklos metus fondas įgijo patirties, prasiplėtė ir įžvelgė poreikį keistis siekiant tik geresnių rezultatų. Todėl 2020 liepos 20-ą dieną įgavome naują kvėpimą ir pradėjome veiklą kaip „Broliai Aitvarai“.

Tada žinojome, kad tai svarbu!
Dabar suprantame, kaip tai svarbu!

Broliai Aitvarai